5 celeb spookhoofden!

Michael Jackson als jonge god

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Dit spreekwoord is inmiddels achterhaald, althans dat is de hedendaagse beleving. We kunnen namelijk tegenwoordig naar de plastisch chirurg, die elke lelijke (of oude) aap kan veranderen in een lekker (jong) ding.  Dat klinkt veel celebs natuurlijk als muziek in de oren! Zij maken daar dan ook gretig gebruik van. Waar in de jaren negentig een celeb er soms nog weleens normaal uitzag( het had zomaar een knappe buurman- of vrouw kunnen zijn), worden ze tegenwoordig geacht over een bovennatuurlijke verschijning te beschikken.  Hoe gekker, hoe beter. Dit uit zich dan ook op verschillende manieren; van ernstige verslavingen tot aan buitengewoon vreemde uiterlijke eigenaardigheden.
Zo zijn een aantal celebs wel erg enthousiast geweest bij de plastisch chirurg. Hier een top-5 van celebs die het beter niet hadden kunnen laten doen. 

1.     De absolute nummer één is natuurlijk wijlen Michael Jackson. Need we say more… R.I.P.

2.     Sommige gezichten kun je beter aan de tand des tijds overlaten. Zo ook die van Sylvester Stallone. In plastic fantasic Hollywood valt een plastic face als dat van hem niet op, maar daarbuiten des te meer. Het is diep treurig dat hij het blijkbaar nodig vond om zijn authentieke hoofd te verbouwen.

3.       Meg Ryan is ook niet vies van een bezoekje aan de plastisch chirurg. De natural beauty die geen make up nodig had om over straat te gaan, heeft haar hoofd dermate verbouwd dat ze nu helemaal de straat niet meer op kan.

4.     Courtney Love, ooit rock chick pur sang, maar tegenwoordig lijkt ze meer op een vergane glorie playmate. Ze had natuurlijk altijd al een bijzonder uiterlijk(positief), helaas is dat nu verandert in een apart uiterlijk(negatief).

5.     Melanie Griffith heeft ook een metamorfose ondergaan met behulp van allerlei chirurgische ingrepen die niet tot enige verbetering hebben geleid. Althans dat is wat de meesten vinden. Hopelijk vindt ze het zelf wel mooi!

Melanie Griffith na de plastische chirurgie

Ik zou nooit plastische chirurgie laten doen!

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Lees ook:TV legende Andy Griffith overleden
Lees ook:Geen plastic-fantastic meer voor Pamela Anderson
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Julia Roberts is geen beroemdheid
Lees ook:Top-3 kettingrokers waarvan je het nooit had verwacht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>