Sharon Osbourne zet slaapkamer in brand


photo credit: Jo Naylor

Ik heb mijn kinderen altijd geleerd dat het gevaarlijk kan zijn om een kaars naast je bed (of bij gordijnen, stof, etc) te hebben. Je zou wel eens in slaap kunnen vallen en dan kunnen er ongelukken gebeuren. Sharon Osbourne heeft die les hardhandig geleerd: de slaapkamer van Sharon en Ozzie Osbourne werd getroffen door een brand. Reden: brandende kaars naast het bed.

Vroeg in de ochtend donderdag werd het stel wakker van een brand in de slaapkamer. De honden hadden alarm geslagen volgens de Daily Mail. De brandweer van Beverly Hills was snel ter plekke, nadat de Osbournes om half vijf in de morgen een alarmtelefoontje plaatsten. Niemand raakte gewond, maar volgens de Engelse krant raakte Ozzy wel wat haar kwijt: zijn haar vatte vlam toen hij het vuur probeerde te doven. Sharon twitterde later dat ze dankbaar was voor de snelle reactie van de brandweer.

Lees ook:Sharon Osbourne heeft een cupmaat minder
Lees ook:Ozzy Osbourne wil vaker Salamie zoeken…
Lees ook:Kelly Osbourne: vijftig pijnstillers per dag
Lees ook:Brandweer rukt uit voor sigarettenrook van Snoop Dogg
Lees ook:Ozzy Osbournes hond opgegeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>