George Clooney zingt Sweet Caroline met Neil Diamond

Op zaterdag werd George Clooney geeerd bij de 32e editie van het  Carousel of Hope Ball in L.A. En hij zong daar mee met Neil Diamond die Sweet Caroline ten gehore bracht. By George, the man can sing! kopt Gossip Cop heel flauw. Het zijn slechts drie regeltjes, maar het publiek ging uit zijn dak, aan het gegil te horen.

Carousel of Hope
Het gala feest is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in het laatje te brengen voor onderzoek naar diabetes bij kinderen. Het onderzoekscentrum draagt de naam van de voorzitter: Barbara Davis. Als iemand een fundraiser kan organiseren is zij het wel! Met George Clooney als eregast, Jay Leno als gastheer en optredens van Kenny Babyface Edmonds en Neil Diamond, willen de portemonnees wel getrokken worden. En dat is tenslotte waar het bij zo’n avond om gaat.

Brass Ring Award voor George Clooney
George Clooney werd op de avond vergezeld door zijn vriendin Stacey Keibler. De acteur kreeg de Brass Ring Award uitgereikt voor zijn artistieke en filantropische prestaties. “Hier staat een man die echt geeft om mensen. Of het nou gaat om Haiti of Dafur. Een man om te bewonderen” zo zei Barbara Davis. Ze doelde hiermee onder andere op de telethon die Clooney organiseerde “Hope for Haiti Now” na de aardbeving in 2010. Maar ook op zijn inspanningen om de situatie in Dafur te verbeteren.

Celebrities houden van dit goede doel
Het bal wordt gesteund door vele celebrities. Zo traden in eerdere edities onder andere  Jennifer Lopez en Mark Anthony, de Jonas Brothers, Elton John, Sting, Stevie Wonder, Paul McCartney, Barry Manilow, Ricky Martin, Beyoncé, Rod Stewart, Frank Sinatra, Celine Dion, Bette Midler, Josh Groban, Jennifer Hudson en B.B. King.

Maar ook achter de schermen kan het gala rekenen op de steun van grote namen. Zo lenen onder andere Brad Pitt, Michael Caine, Barbra Streisand, Denzel Washington, Sumner Redstone, Paul Marciano, Maurice Marciano, Jane Fonda, Berry Gordy, Richard Gere, David Geffen, Brad Grey, Scarlett Johansson, Raquel Welch, Maria Shriver, Tom Cruise, Goldie Hawn, Halle Berry, Jennifer Lopez, Jane Fonda, Sidney Poitier en Jackie Collins hun naam en steun aan het organiserend commitee.

3 miljoen voor kinderdiabetes
Belangrijkste programma onderdeel: de veiling! Meer dan 500 items stonden op de lijst, waaronder een 2013 Mercedes Benz G63 AMG. Topitem voor de veiling was echter een luxe trouwerij op Bora Bora ter waarde van $250.000. Daar kreeg je ook wel wat voor:  jurk, foto’s, retourvlucht en een 10 daags verblijf in Royal Estate Villa (alleen klikken als je even weg wilt dromen bij de luxe en schoonheid van Bora Bora). De eerste berichten zijn dat er 3 miljoen dollar is opgebracht voor het Barbara Davis Center voor kinderdiabetes. Foto’s van de avond kun je hier bekijken, maar nu eerst het filmpje van een zingende George Clooney.

Lees ook:George Clooney look-a-like gezocht!
Lees ook:George Clooney toch weer verloofd!
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?
Lees ook:Matt Damon nieuwe gezicht Nespresso
Lees ook:George Clooney heeft wéér Malaria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>