Kim Kardashian in sexy Halloween outfit

Het is bijna Halloween en Kim Kardashian is zich alvast aan het voorbereiden. Kanye West heeft niks te klagen, de outfit die zijn vriendin heeft uitgekozen is sexy as hell, zoals de foto die de reality ster op twitter plaatste al bewees. De foto laat Kim Kardashian zien in een een sexy luipaard outfit die weinig aan de verbeelding overlaat.

Het is nog maar een jaar geleden dat Kim Kardashian haar scheiding aankondigde van Kris Humpries. Op Halloween notabene. Voldoende reden om het nu wat feestelijker uit te pakken. Overigens is dit niet voor het eerst dat Kim sexy foto’s van zichzelf publiceert.  Op 3 augustus konden we op Twitter meegenieten van Kim in een gouden bikini.

Lees ook:Kris Jenner, moeder Kim Kardashian, geeft zich bloot
Lees ook:Kanye West en Kim Kardashian verwachten kindje
Lees ook:Kim Kardashian heeft oude figuur bijna terug!
Lees ook:ex-Kris Humphries veilt verlovingsring Kim Kardashian stiekem
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West trouwen niet in 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>