Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar

Zoals we afgelopen week al berichtten is Ashton Kutcher het slachtoffer geworden van wat in Amerika een Swatting Prank heet: een vrouw belde 911 en vermeldde dat ze in een kast verstopt zat in het huis van de acteur. Een groep bewapende Russen zou het huis overhoop halen, terwijl zij met de politie belde.

De melding bleek echter een grap te zijn en de politie vond alleen 3 mensen van het onderhoudspersoneel die aan het huis aan het werken waren. De LAPD is momenteel met spoed op zoek naar de grappenmaker, want niet alleen Kutcher is hier het slachtoffer. Het geintje kost de stad maar liefst 10.000 usd.

Nieuwszender KTLA 5 heeft beelden gemaakt van de politie inval in het huis van de acteur. Overigens is niet de gehele week van Ashton in het water gevallen: zijn vriendin Mila Kunis is door het blad Esquire uitgeroepen tot de meest sexy vrouw van 2012. En het filmpje dat het blad produceerde bewees dat nog maar eens.

Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje
Lees ook:Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank
Lees ook:Tom Cruise slachtoffer peperduur 911 belgeintje
Lees ook:‘Ashton Kutcher gaat vreemd’
Lees ook:In 2012 vergaat de wereld volgens Ashton Kutcher…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>