Esquire: Mila Kunis meest sexy vrouw 2012

Na Rihanna in 2011 heeft nu Mila Kunis het geschopt tot meest sexy vrouw van 2012. Tenminste, volgens Esquire dan. De video en foto’s (gemaakt door Cliff Watts) worden begeleid door een lang interview. Over de lelijke kant van Hollywood en hoe iedereen liegt bijvoorbeeld. 

En over hoe de actrice het leukste vak ter wereld heeft met natuurlijk een vervelende kant aan het bekend zijn. De paparazzi laten haar niet met rust. Afgelopen week werd haar vriend – de ex van Demi Moore, Ashton Kutchernog opgeschrikt door een vals alarm thuis. Hij bleek het slachtoffer van een Swatting Prank. Maar neem ons niet kwalijk, we dwalen af … de video hieronder vertelt ons alles wat we wilden weten.

En mocht je nog enigszins twijfelen aan de sexy status van Mila Kunis, – wat wij ons niet kunnen voorstellen – dan hoef je alleen maar naar het onderstaande filmpje van Esquire te kijken. Smoking hot inderdaad!

Esquire: Mila Kunis sexiest woman alive 2012:

Foto’s en video: Cliff Watts
Muziek: Music: “Bright Lights” door Gary Clark Jr.,  van het album Blak and Blu, hier verkrijgbaar

Lees ook:Justin Timberlake volgt Mila Kunis
Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd! (Foto’s)
Lees ook:Oekraiense politicus: Mila Kunis is vuile Jodin
Lees ook:Mila Kunis zwanger van Ashton Kutcher

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>