Bill Clinton buigt voor Barack Obama

Heeft President Bill Clinton gisteren de verkiezingen voor Barack Obama gewonnen? Wat kan de man spreken! En hij deed het met passie en overtuiging tijdens de Democratische Conventie in Charlotte, North Carolina. Het mooiste moment kwam aan het eind van de 49 minuten.

Op het moment dat Bill Clinton een staande ovatie in ontvangst neemt, komt President Obama het podium oplopen. En Bill Clinton keert zich naar de president en maakt een diepe buiging. Prachtig moment! (voor degene die geen geduld hebben: 48:50 in de video onderaan de pagina).

De speech, die bijna 50 minuten duurde, liet niets aan de verbeelding over. Leukste zin: “Wie wil er niet stemmen op een man die het gezonde verstand had om met Michelle Obama te trouwen?” Hij greep ook nog terug op de Republikeinse Conventie in Tampa (Florida) maar liet wijselijk het pijnlijke optreden van Clint Eastwood met rust.

Speech President Bill Clinton tijdens de Democratische Conventie:
 (begroeting President Obama op 48:50)

Lees ook:[Update] Nieuwslezer Tom Brokaw in ziekenhuis
Lees ook:Clint Eastwood maakt uitglijder, President Obama tweet passend antwoord
Lees ook:President Obama groot fan van Clint Eastwood
Lees ook:Bill Clinton wil een mega-verjaardags-concert
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>