President Obama groot fan van Clint Eastwood

President Obama heeft zaterdag toegegeven dat hij een groot fan is van Clint Eastwood. Ik kan het me voorstellen. De tenenkrommende speech die Clint Eastwood vorige week gaf , deed waarschijnlijk meer schade voor de Republikeinse Partij dan iedere handeling van  Obama had kunnen doen.

Ik ben ook al jarenlang een fan van Eastwood. Niet in het minst om zijn Dirty Harry films. Ook de Bridges van Madison heb ik meerdere malen met veel plezier gekeken. Maar de actie van Clint Eastwood tijdens de Republikeinse Conventie heeft de 82 jarige acteur / regisseur veel imagoschade toegebracht.

Voor wie het gemist heeft, Clint Eastwood was de mystery guest bij het Republikeinse Conventie in Tampa Florida. Maar de 82 jarige Dirty Harry acteur kreeg het niet voor elkaar om meer dan de aanwezige Republikeinen aan het lachen te krijgen. Integendeel… pratend tegen een onzichtbare President Obama was het 11 minuten durend optreden een tenenkrommende affaire. Met af en toe een “make my day” highlight.

De legendarische acteur / regisseur begon tegen een lege stoel naast hem te spreken: “Ik heb hier Mr. Obama zitten. Ik wil hem een paar vragen stellen.” Op sommige momenten lijkt het alsof Eastwood nogal in de war is, terwijl hij de vier jaar van de huidige president bekritiseert.

Blijkbaar was het ook voor de organisatie een grote verrassing wat er zou gaan gebeuren. Er was geen repetitie geweest. Een mystery guest moet toch een mystery guest blijven en een repetitie zou het mystery gedeelte al snel verknald hebben. Maar het interviewen van een lege stoel? Geïmproviseerd? Praten tegen een onzichtbare president? Nee, improvisatie blijkt niet Clint Eastwoods sterkste punt te zijn.

Aan USA Today vertelde President Obama dat hij van mening is dat Eastwood een groot acteur is, zelfs een nog beter regisseur: “Zijn laatste paar films waren geweldig! ” Maar de president liet zich niet uit over het optreden van de acteur in Florida. Wel zei Obama: “Een ding dat men niet moet vergeten als je president bent, of het wilt worden: als je snel beledigd bent, moet je waarschijnlijk een ander vak kiezen.”

Lees ook:Clint Eastwood maakt uitglijder, President Obama tweet passend antwoord
Lees ook:Bill Clinton buigt voor Barack Obama
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:De ‘Obama-rover’ is gepakt!
Lees ook:President Obama geschokt door bloedbad tijdens Première Batman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>