Justin Timberlake volgt Mila Kunis

Na Mila Kunis accepteert ook Justin Timberlake de uitnodiging van een marinier(svrouw) om in november naar een mariniersbal in Washington. De acteur en popster bevestigde ons dat in het Mexicaanse Cancun waar hij zijn nieuwe film Friends with Benefits kwam voorstellen.In een internetfilmpje vraagt de vrouwelijke marine-officier Kelsey De Santis aan Justin Timberlake of hij met haar naar het korpsbal van de mariniers wil komen op 12 november in Washington D.C. Timberlake had nog niet gereageerd op die invitatie maar hij deed dat wel tijdens een persconferentie van de ‘The Summer of Sony’ in Cancun waar die filmmaatschappij haar nieuwste films voorstelt aan de internationale pers. Kunis had de uitnodiging eerder al gekregen. Ze heeft op aandringen van Timberlake ja tegen de marinier gezegd. Het mooie is wel dat Justin nu ook gaat. Hij voelde zich waarschijnlijk een beetje schuldig naar MILA toe…hahaha

Lees ook:Mila Kunis zwanger van Ashton Kutcher
Lees ook:Justin Timberlake kan de snoeppot niet laten staan en komt kilo’s aan
Lees ook:Oekraiense politicus: Mila Kunis is vuile Jodin
Lees ook:Esquire: Mila Kunis meest sexy vrouw 2012
Lees ook:Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd! (Foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>