ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop

Shopping: de één vindt het verrukkelijk, de ander tijdrovend. Online shoppen kan uitkomst bieden. Bijvoorbeeld bij de webshop van UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Shoppen kan er makkelijk, snel en veilig via http://www.unicefshop.nl. Het is een win-winsituatie: koop iets leuks om iemand te verrassen of uzelf te verwennen en help kinderen. De volledige netto-opbrengst van uw aankoop gaat namelijk naar kinderhulp.

De UNICEF-webshop is een plek om rond te snuffelen. Het assortiment is uitgebreid: setjes wenskaarten, geboortekaartjes, speelgoed, kleding, accessoires en leuke hebbedingetjes, zoals Thaise mokken, geurkaarsen en memoboxen. Voor kinderen zijn er knuffels, puzzelverhalen, blokken, het UNICEF-in-actie spel en nog veel meer.

UNICEF vecht sinds haar oprichting in 1946 voor een betere wereld voor kinderen. Dat doet ze door samen te werken. Met grote en kleine organisaties, overheden en met mensen zoals u. Alles met één doel: kwetsbare kinderen een beter leven geven. Dankzij UNICEF gaan miljoenen kinderen naar school, worden ingeënt tegen dodelijke ziektes en krijgen goede voeding, schoon water en bescherming.

Hoe meer mensen UNICEF steunen, hoe meer kinderen daarvan kunnen profiteren. Elke kaart en elk cadeau dat u bij UNICEF koopt, helpt kinderen. U kunt uw totale bestelbedrag in de webshop http://www.unicefshop.nl naar boven afronden tot een mooi bedrag. Dat kan UNICEF goed gebruiken. Wat u nog meer kunt doen? Lid worden, geld schenken, vrijwilliger worden.

1 Reacties // Reageer

One thought on “ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop

  1. günstig mbt

    De komende tijd blijft Nicolas zijn zoon in het ziekenhuis, omdat men voor het gevaar van hem zelf en ook voor dat van zijn omgeving vreest.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>