Kate Middelton mooier dan Diana

Er is gestemd op www.beautifulpeople.com, het ging om de mooiste royals van de wereld. Maxima heeft het niet gered helaas. Ongelofelijk! Prinses Grace van Monaco scoort het hoogst. Kate Middelton is als derde geëindigd met maar liefst 84% van de stemmen. Zij scoorde hoger als Diana. Leuke verkiezing, check it hier!

Lees ook:Daft Punk’s ‘Get Lucky’ Song van het jaar 2013
Lees ook:Wij willen het figuur van Kate Winslet!
Lees ook:Hét interview met Gerda Smit (video)
Lees ook:Familie Middleton betaalt bruidsjurk + de receptie
Lees ook:Nederlandse gasten op huwelijk William & Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>