De ‘Obama-rover’ is gepakt!

Een man verkleed als de Amerikaanse president Barack Obama, wist de afgelopen jaren verschillende banken te beroven in Oostenrijk. Gisteren sloeg hij opnieuw toe, maar dit keer werd hij gepakt! Eindelijk! ‘Obama’ sloeg elke keer zijn slag vlak voor sluitingstijd van de bank, steevast in het bezit van een  pistool, een zwarte schoudertas en een Obama-masker. Volgens de politie heeft de Obama rover minimaal zes bankovervallen op zijn naam staan.

Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:Bill Clinton buigt voor Barack Obama
Lees ook:Iman: ‘Michelle Obama geen grote schoonheid’
Lees ook:Clint Eastwood maakt uitglijder, President Obama tweet passend antwoord
Lees ook:Michelle Obama en dochters in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>