Trouwt Kate nu ineens met Harry?

Het bedrijf Guandong Enterprises had het luminieuze  idee om iets leuks rond het koninklijke huwelijk van prins William en Kate Middleton te doen. Ze ontwierpen een porseleinen kopje met daarop een stralende William en Kate, als herinnering aan een mooie dag. Blijkbaar ging er iets mis bij de productie…Niet William en Kate pronken op het kopje. Maar Kate en schoonbroer Harry! Het is overigens nog niet bevestigd of het hier om een fout of een grote fopactie gaat.

Lees ook:Nederlands bruidsmeisje op huwelijk Prins William
Lees ook:Kate Middleton opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Prinsen vergissen zich in hun schoenen
Lees ook:Fans liggen klaar voor doop George van Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Beckhams nodigen Prins William en Kate uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>