Verslaafd aan Julia Roberts…

Miljenko Parserisas Bukovic is stapel op Julia Roberts. De krantenverkoper in Mexico wou zijn liefde voor de Amerikaanse laten vereeuwigen en heeft daarom 82 tattoo’s van haar op zijn lichaam laten zetten. Wie denkt dat Miljenko tevreden is met 82 Julia’s heeft het mis! Hij wil het liefst nog een paar afbeeldingen van de beeldschone actrice op zijn bast, rug en armen laten zetten.

Lees ook:Julia Roberts is bekeerd
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt
Lees ook:Julia Roberts in bikini (foto’s)
Lees ook:Beyonce ziet zichzelf als topsporter
Lees ook:Lichaam James Brown helemaal niet zoek!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>