Seksvideo in omloop van dochter Whitney Houston

Eerst werd ze betrapt op cocaine-gebruik en nu zou er ook een sekstape van de dochter van Whitney Houston, Bobby Kristina in omloop zijn.Een man zou gisteren getracht hebben om de seks video van Bobbi Kristina te verkopen. “De beelden zijn heet en laten niets aan de verbeelding over”, aldus de onbekende. Media Take Out ging echter niet op het voorstel in omdat de jongedame in kwestie nog steeds minderjarig is. De 17-jarige enfant terrible is lekker bezig. Recent pakte de ‘National Enquirer’ uit met foto’s van een cocaïne snuivende Bobbi. De persoon die die beelden verkocht, wees er nog fijntjes op dat de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown constant zat en gedrogeerd rondloopt.

Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Bobby Brown vraagt vriendin ten huwelijk
Lees ook:Leegloop bij concert Whitney Houston
Lees ook:‘Tiger Woods had affaires met 120 vrouwen’
Lees ook:Whitney Houston niet op de televisie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>