David Arquette weigerde pijnstillers

Acteur David Arquette kreeg afgelopen vrijdag een ongeluk terwijl hij op weg was naar het vliegveld. Hij botste frontaal op een tegemoetkomende SUV. In eerste instantie leek het alsof David er heel erg aan toe was, want hij lag op de grond met een hoofdwond waar bloed uit gutste. Met  gillende sirenes bracht de ambulance hem naar het ziekenhuis.Daar bleek het allemaal mee te vallen met de verwondingen. De artsen wilden David pijnstillers geven, maar die weigerde hij. David is in januari uit rehab ontslagen en hij wilde daarom geen pijnstillers. In rehab was hij behandeld voor alcohol en andere dingen zoals medicijnen en drugs. David is er trots op dat hij 100% clean is en dat wil hij graag zo houden! De pijnstillers zouden zijn herstel volgens hem in gevaar kunnen brengen. Well done David! Ook was de acteur dolgelukkig dat de vrouw in de SUV geen ernstig letselschade had opgelopen. Op zijn twitterpagina schreef hij : “Het is een wonder dat de dame die ik met mijn auto geraakt heb, geen letsel heeft. God heeft ons gered. Dank u! En onthoud: draag altijd een riem, en daar moet ik me ook aan houden!”

Lees ook:‘Harry Potter’ was verslaafd aan alcohol!
Lees ook:Lindsay Lohan is nog steeds verslaafd…
Lees ook:Justin Bieber vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:David Hasselhoff buiten bewustzijn aangetroffen!
Lees ook:David Arquette gewond door auto ongeluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>