Michael Jackson’s kids willen beroemd worden

MJ’s drie kinderen -Prince, Paris en Prince Michael- maken het goed, al stellen ze zich dagelijks vragen over hun twee jaar geleden overleden papa. Ze houden zich nog veel met Michael bezig. De kinderen hebben posters van Michael in hun kamer hangen. Ze praten constant over hem en vragen me verhalen over hem te vertellen. Ze willen alles over Michael weten. Alle drie de kids schijnen een carrière in de entertainmentindustrie ambiëren. Zo wil Prince regisseur worden en Paris een actrice.

Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:Kinderen Michael Jackson vieren zijn 54e verjaardag
Lees ook:‘Debbie Rowe laat voogdij-eis tegen betaling vallen’
Lees ook:Kinderbescherming op bezoek bij kids Michael Jackson
Lees ook:‘Omer Bhatti zou vader kinderen Michael Jackson zijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>