Jersey Shore terug bij MTV!

Het derde seizoen van de internationaal best bekeken MTV serie ooit, Jersey Shore, is vanaf 27 maart op MTV te zien. Het origineel van de serie Oh Oh Cherso, verbrak met alle bargevechten, liefdesperikelen en gebruinde lichamen alle kijkcijferrecords.Jersey Shore volgt acht Amerikanen van Italiaanse afkomst, zogenaamde ‘Guido´s en Guidettes´, die hun Italiaanse afkomst graag benadrukken met gebruinde lichamen, gouden kettingen en een overdosis haargel. Het motto van Jersey Shore is dan ook ‘GTL’, oftewel ‘Gym, Tan, Laundry’.

In Amerika zijn de acht Guido’s en Guidettes supersterren die niet meer normaal over straat kunnen. De eerste aflevering van het derde seizoen zorgde daar voor een recordaantal kijkers. 8,6 miljoen mensen zagen hoe de acht huisgenoten terugkeerden naar hun zomerhuis aan de Jersey Shore.

The Situation, Pauly D, Vinny, Ronnie, Snooki, JWoww en Sammi krijgen dit seizoen een nieuwe huisgenoot. Snooki’s beste vriendin Deena Nicole Cortese maakt haar opwachting. Volgens zichzelf is ze ‘class in a glass and party in a body’.

Het seizoen begint goed met een gevecht tussen Snooki en JWoww waarbij de extentions door de lucht vliegen. Ook zien we dit seizoen hoe Snooki gearresteerd wordt voor openbare dronkenschap. Ronnie en Sammi zorgen voor grote liefdesdrama’s, waarbij Sammi zelfs het huis verlaat omdat ze het allemaal niet meer aan kan. Daarnaast ontdekt Mike ‘The Situation’ Deena’s sappige geheim…
Jersey Shore seizoen drie is vanaf zondag 27 maart om 22:00 uur te zien op MTV.

Lees ook:Snooki en Jwoww niet welkom in New Jersey
Lees ook:Jenni ‘Jwoww’ zwanger!
Lees ook:Zwangere Jenni Farley ‘Jwoww’ in verwachting van een dochter!
Lees ook:Snooki wil borstvergroting
Lees ook:Jersey Shore ster Snooki bevalt van jongen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jersey Shore terug bij MTV!

  1. VCA

    Dit is dus de best bekeken mtv serie. Het programma is voor tiener wel ideaal. Ze hebben de juiste elementen gebruikt om te scoren bij hun doelgroep en het werkt blijkbaar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>