Madonna kleedt Kelly Osbourne

Kelly Osbourne wordt het nieuwe gezicht van de kledinglijn van Madonna en haar dochter Lourdes. Hiermee vervangt zij Gossip Girl Taylor Momsen. Het nieuws is nog niet bevestigd.  Kelly Osbourne liet enkele dagen geleden via Twitter weten dat ze een huge deal had binnengesleept. ‘Ik kan niet wachten om het aan iedereen te vertellen, maar ik heb een contract getekend waarin staat dat ik nog niks mag zeggen.’
Madonna startte onlangs een zoektocht naar het nieuwe model voor het merk. Ze vroeg fans aan te geven wie de kledinglijn het beste kan vertegenwoordigen. Kelly kreeg nogal wat nominaties onder meer van Lourdes zelf, iedereen vindt het fantastisch dat Kelly zoveel is afgevallen. Go Kelly!

Lees ook:Kelly Osbourne in BH voor Madonna
Lees ook:Madonna laat dochter werken
Lees ook:Kelly Osbourne: vijftig pijnstillers per dag
Lees ook:Madonna wordt mode-ontwerpster
Lees ook:Kelly Osbourne at elke dag chips en koekjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>