Prins William en Kate Middleton worden overspoeld met huwelijkscadeaus

Prins William en Kate Middleton worden overspoeld met huwelijkscadeaus. Tienduizenden pakketten, plus kaarten en geschenken van toegewijde fans, stapelen zich op in diverse zalen in het St James’s Palace.Het koningshuis denkt er over om extra personeel aan te nemen om de cadeaus op te bergen. Een mederwerker van het paleis vertelt: “Kate en William zijn enorm gevleid, en zouden het liefst iedereen persoonlijk willen bedanken, maar dat is een onmogelijke klus. Alles wat zij echter van commerciele bedrijven ontvangen, sturen zij terug. Met daarbij een briefje dat ze het cadeau niet aan kunnen nemen. “

Lees ook:1000 nieuwe hotelkamers door huwelijk Prins William & Kate
Lees ook:Trouwt Kate nu ineens met Harry?
Lees ook:Check: de verlovingsfoto’s van Prince William & Kate
Lees ook:Koeien voor Kate Middleton
Lees ook:Fans liggen klaar voor doop George van Kate Middleton en Prins William

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>