Kate Moss koopt nieuwe woning

Kate Moss heeft een nieuw huis gekocht. Haar huis in de Londense wijk St. John’s Wood staat te koop voor 11,8 miljoen euro. Haar nieuwe woning heeft haar  slechts 8,8 miljoen gekost. De nieuwe woning van Moss staat in de wijk Georgian, een upclass-buurt in Londen. Hier wonen alle celebs!  Kate gaat samen met haar achtjarige dochtertje Lila en haar vriend Jamie Hince in het zeven slaapkamers tellende huis wonen.

Lees ook:Huwelijksklokken luiden voor Kate Moss
Lees ook:Shakira verkoopt woning voor 15 miljoen dollar
Lees ook:Kate Moss slikt ‘Geile-Geit’ capsules
Lees ook:Kate Moss zingt en krioelt over podium
Lees ook:Gisele Bündchen is het rijkste model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>