Rihanna Lesbisch?

Rihanna steekt niet onder stoelen en banken dat ze anno 2011 ook wel in is voor een avontuurtje met een vrouw. Op Twitter spreekt de bloedmooie zangeres openhartig over haar avonturen op de set met rapster Nicki Minaj. Rihanna en Minaj hebben samen de single ‘Fly’ opgenomen.  Ri postte een foto van haar en Nikki samen en tweette: “Ik en Nikki in ons nieuwe bedje, lol! Druk bezig op de set van FLY!!! Zo moeilijk om mijn handen thuis te houden!”

Waarop Minaj snel retweette: “@rihanna lol. Als we het ooit samen gaan doen en gaan samenwonen, ga je wel moeten leren mijn naam juist te spellen! Geruchten, geruchten, stop! ” Nog was het niet gedaan, want Rihanna tweette haar vriendin terug: “@nickiminaj heb je me dan nog nooit horen afvragen welke mijn eigen naam is? Lol! Mijn fout, ik zal het goedmaken ”

Sounds gezellig…

Lees ook:Rihanna: gelukkig met Chris Brown
Lees ook:Rihanna en Shakira duiken samen studio in
Lees ook:Win het aangrijpende boek van BB-ster Nikki Grahame!
Lees ook:Rihanna geboycot door Vogue
Lees ook:Rihanna mist donkere mensen in Australië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>