Beckhams facebooken en twitteren over de baby

Zowel Victoria als David Beckham hebben zelf ook het babynieuws bevestigd. David liet een bericht achter op zijn facebookpagina met de tekst:  I’ve got some great news to tell you all. Victoria and I are expecting our fourth child this summer. The boys are very excited about the arrival of a new brother or sister. En Victoria twittert er graag op los, zij heeft op haar Twitterpagina laten weten erg blij met haar zwangerschap te zijn: “Thank u so much for your kind and beautiful messages!!!we are all so happy and very excited.”

Helemaal leuk dus. Samen met de rest van de wereld hopen de Beckhams deze keer op een meisje. In Engeland maken ze er al grappen over, de tabloids melden dat David beter “Girldenballs’ kan hebben in plaats van zijn gebruikelijke “Goldenballs” , hilarisch!

Lees ook:Beckhams ontvangen sms van Prins William
Lees ook:Prins nodigt de Beckhams uit
Lees ook:Beckhams leren baby hondje zwemmen
Lees ook:Baby voor de Beckhams
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>