Tom Cruise kan lekker tongen

Tom Cruise kan lekker tongen. Althans dat beweert Gwyneth Paltrow. Gwyneth heeft ondertussen al heel wat bekende mannen gekust,maar op de vraag wie nu het beste kan zoenen is de actrice duidelijk: Tom Cruise. Paltrow en Cruise speelden in 2002 samen in de film Austin Powers in Goldmember en de actrice had geen klachten over Tom’s kuskunsten. Hoewel de actrice het gewend is om te kussen voor de camera, was ze toch gezond gespannen voor haar filmkus met Tommie, maar uiteindelijk werd ze aangenaam verrast. “Tom Cruise kan erg lekker tongzoenen”, aldus Paltrow.

Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin just friends!
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn goede vrienden
Lees ook:David Beckham meegesleurd in scheiding Tom Cruise
Lees ook:DE TOP 10 CELEB BREAK-UPS 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>