Kate Middleton in de stijl van Andy Warhol

Na de decemberuitgave van Tatler met een exclusief interview met Charlene Wittstock, de aanstaande bruid van prins Albert van Monaco, komt het Britse blad opnieuw met een koninklijke cover: eentje met Kate Middleton!

In het februari nummer prijkt het gezicht van de aanstaande prinses in viervoud. In de stijl van Andy Warhol’s fameuze popartportretten van Marilyn Monroe, is Kate Middleton nu op eenzelfde wijze afgebeeld op de cover. Het blad telt ook een ‘royal special’ van 19 pagina’s, met ondermeer een interview met India Hicks. Zij was een bruidsmeisje van prinses Diana en ze kijkt terug op die grote dag. Diana stond zelf in het verleden meerdere malen op de cover van Tatler. De foto die gebruikt is voor de cover dateert van de verloving.

Lees ook:Barbie krijgt concurrentie: Kate
Lees ook:Secret vrijgezellenfeestje voor Kate….
Lees ook:Nederlands bruidsmeisje op huwelijk Prins William
Lees ook:Nicole ‘Snooki’ Polizzi wil uiteten met Kate Middleton
Lees ook:Is Kate Middleton zwanger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>