Lindsay Lohan lanceert schoenenlijn

Het gaat goed met enfant terrible Lindsay Lohan. Volgende week mag ze de Betty Ford kliniek verlaten na een verblijf van bijna drie maanden. Lindsay heeft plannen genoeg voor wanneer ze weer een ‘free girl’ is. Zo is ze onder andere druk bezig met het ontwerpen van een schoenenlijn. Deze schoenen zullen in september in de winkel liggen. Volgens Lindsay’s woordvoerder worden het “klassieke, glamourous en tijdloze schoenen”.  Lindsay zelf is erg enthousiast over haar toekomst. Op haar twitter liet ze enkele dagen geleden weten alles stap voor stap te zullen gaan doen. Lindsay wil pertinent niet meer terugvallen in haar oude drank- en drugsuitspattingen. We’ll see…..

Lees ook:Lindsay Lohan klaagt makers GTA V aan
Lees ook:Verbergt Lindsay Lohan coke in haar schoenen?
Lees ook:Video: In deze “troep” woont Lindsay Lohan!
Lees ook:Lindsay Lohan is nog steeds verslaafd…
Lees ook:Lindsay Lohan geweigerd in luxe hotel: eerst $ 46.000 betalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>