Gaga twittert haar billen bloot

Lady Gaga heeft een foto van haar billen op Twitter gepost. Dit heeft ze gedaan om haar nieuwe plaat te promoten. De foto -in zwart-wit- toont haar rug, terwijl ze enkel een vest draagt. Op dat jasje staat overigens de titel van haar nieuwe album, ‘Born this way’. Gaga is erg gek op haar lichaam en dat mag iedereen weten.

Lees ook:Lady Gaga wil een videoclip met transseksuelen
Lees ook:Beelden uit nieuwe clip Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga poseert naakt
Lees ook:Madonna fans woest op Lady Gaga
Lees ook:Lady GaGa poedeltjenaakt voor David LaChapelle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>