Geen butlers voor Prins William en Kate Middleton!

Zodra Kate Middleton en Prins William getrouwd zijn, willen ze een eigen leven opbouwen zonder butlers. Ze willen sowieso geen huishoudelijk personeel aannemen, omdat ze dat als een inbreuk op hun privacy zien. Intimiteit is van grote waarde voor het stel. 

Volgens een insider vinden ze het allebei niet erg om hun eigen handjes te laten wapperen. Ze willen een normaal leven leiden, net zoals elk ander echtpaar in de UK. Daar hoort geen bediening bij, zelfs niet om het leven te vergemakkelijken.

De prins zal nog tot 2013 in dienst bij de Royal Air Force blijven.

Lees ook:Fans liggen klaar voor doop George van Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Elton John niet welkom op bruiloft Kate & prins William
Lees ook:Bidden voor Prins William en Kate Middleton
Lees ook:Prins Harry krijgt aanbod van Chippendales
Lees ook:Koeien voor Kate Middleton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>