Prins William & Kate binnenkort ook in boekvorm

Er wordt een boek geschreven over Prins William en zijn aanstaande Kate Middleton. Auteur van het boek is de bekende Engelse royaltyverslaggever Andrew Morton. Eerder schreef hij ook al het boek ‘Diana – her true story’.  Het boek over Prins William en zijn verloofde gaat ‘William & Catherine’ heten. In het boek wordt het verhaal verteld van hun eerste ontmoeting acht jaar geleden op de Universiteit tot en met het huwelijk aan toe. Het boek wordt geillustreerd met 150 foto’s en 32 pagina’s huwelijksmateriaal. Wereldwijd zal er veel belangstelling voor dit boek zijn. Het huwelijk spreekt nu namelijk al tot eenieders verbeelding!

Tabloid journalist Andrew Morton schreef eerder ook de biografiën van Monica Lewinsky, Tom Cruise, Madonna en Angelina Jolie.

Lees ook:Rogaine biedt Prins William een gelukkig ‘nieuwhaar’
Lees ook:Nederlands bruidsmeisje op huwelijk Prins William
Lees ook:Nichtje Prins William gaat trouwen
Lees ook:Beckhams ontvangen sms van Prins William
Lees ook:Nederlandse gasten op huwelijk William & Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>