Eminem krijgt rol in boksfilm

Rapper Eninem keert terug op het witte doek. In 2002 was hij te zien in de semi autobiografische film ’8 Mile’. Dat was destijds zijn filmdebuut. Daarna is hij niet meer in films te zien geweest. Nu schijnt hij een rol te hebben bemachtigd in een heuse boksfilm. Volgens welingelichte bronnen neemt Eminem de hoofdrol in de film ‘Southpaw’ voor zijn rekening. Het gaat over een bokser die aan lager wal raakt als zijn carriere instort.

Eminem gaat momenteel nog steeds als single door het leven. Hij is gescheiden van ex vrouw Kimberly Scott. Sinds de scheiding heeft hij nog niet zoveel gedate. Eminem zegt moeite te hebben met het vertrouwen van mensen. Hij weet nooit of hun motieven oprecht zijn of dat het hen om zijn beroemdheid gaat…

Lees ook:Leonardo DiCaprio in The Great Gatsby
Lees ook:Dochter Lourdes krijgt rol in film Madonna
Lees ook:Eminem dreigt naaktfoto’s Mariah Carey te publiceren
Lees ook:Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw
Lees ook:Eminem terug bij ex-vrouw voor de zoveelste keer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>