Dikke billen concurrentie voor JLo en Beyoncé

Nicki Minaj is een zangeres en rapper met een enorme bilpartij. Er wordt in showbizzland veel over deze excentrieke zangeres gebabbeld. Met name is ie echt of van de plastisch chirurg?  Op internet circuleren veel geruchten dat Nicki onder het mes is geweest. Anderen zeggen weer dat ze een soort van kipfilets in haar slipje draagt. In ieder geval zijn haar billen hét gesprek van de dag. In een recentelijk interview met the New York Post beweert Nicki dat haar billen puur natuur zijn. Wij vragen het ons af, ze zijn namelijk écht perfect rond. Wat denken jullie?

Lees ook:Perez Hilton in opspraak om ‘beavershot’ Miley Cyrus
Lees ook:Adrianne Curry’s getrainde achterwerk (foto’s)
Lees ook:Ricky Martin komt beetje uit de kast
Lees ook:Vriendin Yolanthe spreekt over breuk
Lees ook:Pink doet Adam Lambert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>