Kleintje Justin Bieber verslaat de groten der aarde

Ongelofelijk, maar Justin Bieber heeft zondagavond 21 november maar liefst vier American Music Awards gewonnen. Met zijn 16 jaar blijkt hij goed voor de volgendeonderscheidingen: de award voor favoriete artiest, favoriete pop/rock album, favoriete pop/rock zanger en beste nieuwkomer.

Justin Bieber gaat de geschiedenis in als de allerjongste persoon in de wereld die ook een AMA heeft gewonnen. Hij versloeg deze avond andere grote sterren als Rihanna en Lady Gaga. Petje af voor Justin!

Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga wordt presentatrice
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!
Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kleintje Justin Bieber verslaat de groten der aarde

 1. Leona

  oh kortom zijn gestoorde fans hebben zich het leplazurus gestemd om dit lijk te laten winnen.

    /   Reply  / 
 2. e

  niks aan.hoef er zelfs geen gratis cd van.gaat meteen de prullenbak in.

    /   Reply  / 
 3. panasonictelefoon

  Hahaha hilarisch. Bieber had de artist of the year helemaal niet gewonnen melden meerdere serieuze betrouwbare sites nu. Lady Gaga had de meeste votes en had die eigenlijk gewonnen, maar omdat ze niet aanwezig was, is het best logisch voor het hele commerciele aspect de award aan de aanwezige te geven. Ook Chris Brown had die voor R/B Hip Hop gewonnen, maar die werd uitgereikt aan Usher, vanwege afwezigheid van Chris Brown zelf. Elke award show werkt zo, behalve de Grammy’s. De Grammy’s zijn de officiele echte betrouwbare!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>