Kim Kardashian nu al in Kerstsfeer…

De beeldschone Kim Kardashian heeft vandaag alvast een voorproefje op de naderende kerstdagen genomen. In The Kardashians familiesoap gaat het er soms heftig aan toe. De knappe zusjes kunnen het goed met elkaar vinden, maar af en toe kunnen ze ook elkaars haren uit de hoofd trekken. Met Kerst is alles koek en ei. Vandaag heeft Kim Kardashian laten weten dat ze met de gehele familie een fotosessie hebben gehad voor hun jaarlijkse familiekerstkaart. Nou we zijn benieuwd hier met welke kerstgroet the Kardashians ons gaan verrassen…..

Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Kris en Bruce Jenner uit elkaar!
Lees ook:Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw
Lees ook:Kim Kardashian is weer single
Lees ook:Retourtje naar de maan voor Kanye West en Kim Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>