Julia Roberts is bekeerd

Julia Roberts heeft zich bekeerd tot het hindoeïsme. Haar laatste film Eat Pray Love heeft veel invloed op haar gehad. Roberts raakte vorig jaar geïnteresseerd in het geloof toen ze de film Eat Pray Love deed in India. In die film gaat ze alleen op een wereldreis. “Ik ben zeker een praktiserende hindoe”, zegt de spirituele actrice tegen tijdschrift Elle. “Ik wil een inspiratiebron zijn voor de mensen om mij heen.”
“Het bezoek naar de Taj Mahal heeft mijn leven veranderd. De Taj is een symbool van liefde en hoop”, zegt Julia.

Lees ook:Julia Roberts in bikini (foto’s)
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt
Lees ook:Julia Roberts is geen beroemdheid
Lees ook:Verslaafd aan Julia Roberts…
Lees ook:Jennifer Love Hewitt is een happy-single

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>