Carla Bruni gaat acteren

Carla Bruni heeft van vandaag gemeld bij Woody Allen voor haar allereerste acteerervaring. De 42-jarige zangeres en vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, speelt een kleine rol in ‘Midnight in Paris’. Op haar eerste dag nam Bruni een scène op in een supermarkt in de Franse hoofdstad. “Ik ben helemaal geen actrice, misschien doe ik het wel verschrikkelijk”, zei ze in een interview met Canal Plus.

Bruni zei erg uit te kijken naar deze ‘fantastische ervaring’. “Ik zou het geweldig vinden om als grootmoeder te kunnen zeggen dat ik in een Woody Allen-film heb gespeeld”, zei Bruni, die een zoon heeft uit een eerdere relatie. De romantische komedie gaat over twee verloofden wiens leven drastisch verandert door een bezoekje aan Parijs.

Owen Wilson speelt de hoofdrol in de film. Ook Marion Cotillard, Kathy Bates en Rachel McAdams vertolken een rol. ‘Midnight in Paris’ moet volgend jaar af zijn.

Lees ook:Carla Bruni krijgt rol in CSI
Lees ook:Een meisje voor Carla Bruni
Lees ook:Carla Bruni doet het goed in bikini (foto’s)
Lees ook:Robin Williams speelt Dwight D. Eisenhower
Lees ook:One Direction brengt nieuwe videoclip Midnight Memories uit (Video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>