Ashton Kutcher betrokken bij aanrijding

Acteur Ashton Kutcher heeft een behoorlijke deuk in een andere auto gereden. Ashton reed zelf in een peperdure Lexus Hybrid en ramde de auto die voor hem reed. Beide auto’s moesten worden weggesleept. Gelukkig raakte niemand gewond. Ashton liet na de aanrijding zelf op Twitter weten wat er was gebeurd. “Het zal wel slechte karma zijn’, concludeerde hij.

Lees ook:Rock legende Peter Frampton in auto ongeluk
Lees ook:Britney Spears de koningin van Twitter
Lees ook:Justin Bieber opnieuw beboet voor gevaarlijk rijgedrag
Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:David Beckham veroorzaakt verkeersongeluk in Los Angeles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>