Beyoncé ontsnapt aan aanrijding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook voor Beyoncé. De zangeres wilde samen met haar man Jay-Z gaan shoppen bij Harrods. Toen ze uit haar auto stapte, reed er een taxi tegen de autodeur. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. “Het was verschrikkelijk om te zien. Alles ging zo snel. De taxi kwam uit het niets”, herinnert een ooggetuige zich. “Ze was erg geschokt. Een paar seconden verschil en God weet wat gebeurd zou zijn.” Beyoncé en Jay-Z zijn niet meer gaan winkelen.

Lees ook:Beyoncé doet het op z’n Oprah’s
Lees ook:De zus van Beyoncé is woest op Jay Z!
Lees ook:Kaarten concert Beyoncé binnen no time uitverkocht
Lees ook:Waarom Beyoncé niet bij de bruiloft van Kim Kardashian was!
Lees ook:Beyoncé lanceert I was here voor World Humanitarian Day

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>