‘Brad Pitt begrijpt mij’

Angelina Jolie staat deze week op de cover van de Amerikaanse tijdschrift Parade en ze vertelt openlijk over haar relatie met Brad Pitt. Jolie laat de media nogmaals weten dat er van uit elkaar gaan absoluut geen sprake is. “De kinderen zorgen er natuurlijk voor dat we verbonden blijven. Maar een relatie moet niet alleen maar gebaseerd zijn op het hebben van kinderen. Je moet het ook samen ook leuk hebben. Brad en ik hebben het altijd erg leuk samen, we hebben onwijs veel lol”, vertelt Jolie aan Parade. “Brad kent mij heel erg goed. Mijn sterke en zwakke punten. Maar hij houd van mij en de kinderen ook. Als wij samen sterk staan, dan is dat het mooiste geschenk aan onze kinderen.”
Al heeft Jolie een wild verleden en zocht ze altijd de grenzen op, ze geeft aan dat ze nu volledig is veranderd. “Ik ben nooit langer weg dan drie dagen, dus ik zie mijn gezin en Brad erg vaak. Als we thuis zijn, wat dus best vaak is, gaan we maar weinig uit. We zitten vaak in onze pyama’s op de bank een film te kijken. Ik ben een huismus geworden.”

Lees ook:Brad Pitt koopt huisje in de Hollywood Hills
Lees ook:Brad verbergt kinderen voor buitenwereld
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:‘Angelina stuurde roddels over Jennifer de wereld in om Brad te krijgen’
Lees ook:Brad: ‘Angie en ik gaan prima’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>