Lindsay Lohan in gezicht geslagen

De negatieve berichten rondom Lindsay Lohan lijken maar niet op te houden. Maar dit keer lijkt Lohan onschuldig te zijn. Lohan is tijdens haar verjaardagsfeest in haar gezicht geslagen. De actrice is vrijdag 24 jaar geworden en vierde dit met haar vrienden in een club in Los Angeles.
Daar werd zij verrast door een serveerster die plotseling uithaalde. “Een serveerster heeft mij net geslagen. Ze deelde zonder enige reden een stomp uit”, liet de actrice weten via Twitter.” Een bron legt tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly uit dat de aanwezige Doug Reinhardt, de ex-vriend van Paris Hilton, de reden was van het incident.
Toen de actrice er weer bovenop was, vertrok zij naar een feest in een nabijgelegen club, maar ook daar was zij niet veilig. “Lohan kwam binnen en begon te huilen, want de serveerster was ook daar”, vervolgt de bron.

Lees ook:Buurman van Paris wil betalen als ze oprot
Lees ook:Paris vraagt Doug om herstel relatie
Lees ook:Paris Hilton en Doug Reinhardt uit elkaar
Lees ook:‘Lindsay Lohan heeft nieuwe vriendin’
Lees ook:Paris beëindigt relatie met Doug

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lindsay Lohan in gezicht geslagen

 1. ninette

  Gek genoeg vind ik het niet zielig voor haar.

    /   Reply  / 
  1. netnie

   Da’s wel gek ja.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>