Lohan familie krijgt realityshow

Alsof Lindsay Lohan al geen genoeg (negatieve) aandacht kreeg, krijgt haar familie ook nog eens een realityshow en kunnen de kijkers de gebeurtenissen van dichtbij meemaken. De show zal wel meer over haar familie gaan en over haar. Lindsay is natuurlijk wel in een paar afleveringen te zien, schrijft de Amerikaanse krant New York Post. De opnames zijn volgens Lindsays moeder, Dina, inmiddels in volle gang. “De cameraploeg volgt ons in het dagelijks leven en legt vast hoe we hard werken aan ons bedrijf”, vertelt de 47-jarige moeder Dina. Volgens haar is de vader van Lindsay, Michael, niet welkom in de show.

Lindsays moeder heeft een duidelijke doel voor ogen met de realityserie. “Ik wil bewijzen dat we ook gewoon goede, hardwerkende mensen zijn. We hebben niet het gestoorde leven dat mensen denken dat we hebben.” Waar het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Dina houdt het nog spannend. “We zijn in onderhandeling met een hele grote zender.”

Lees ook:Ma Lohan: ‘Lindsay was met Heath Ledger toen hij stierf’
Lees ook:Moeder Lindsay: ‘Laat haar met rust!’
Lees ook:Lindsay Lohan komt met biografie
Lees ook:Niet Lindsay Lohan, maar haar moeder dronken aangehouden
Lees ook:Michael Jacksons familie woedend over claims spermadonor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>