P Diddy schrijft lied voor huwelijk Katy Perry en Russell Brand

Rapper Sean ‘P Diddy’ Combs heeft laten weten dat hij werkt aan een lied voor het huwelijk van de komiek Russell Brand en de populaire popzangeres Katy Perry.

Russell en P Diddy zijn vanaf 1 juli samen te zien in de bioscoop in Get Him To The Greek en raakten bevriend tijdens de opnames van de film. P Diddy zegt hierover “Russell is the man! Hij is een artiest, net als ik, maar een rocker en hij kleedt zich ook zo. Ik ga samen met mijn band Diddy Dirty Money een liedje schrijven voor zijn huwelijk met Katy”

Russell heeft ook een uitgesproken mening over Diddy. In een interview zei hij onlangs dat hij vond dat P. Diddy beroemd was geworden met niets. Om er vervolgens grijnzend aan toe te voegen: ”Daar bewonder ik hem om.”

Lees ook:Grootse ‘Sweet Sixteen’ party voor zoon Diddy
Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Russell Brand vraagt Jemima Khan ten huwelijk
Lees ook:Abba treedt mogelijk op bij huwelijk Prins William & Kate Middleton
Lees ook:Katy Perry en John Mayer voorlopig niet zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>