Prins Albert gaat trouwen

Prins Albert II van Monaco (52) gaat trouwen met zijn vriendin Charlene Wittstock (32). Dat heeft de prins vanochtend zelf bekendgemaakt.
Prins Albert en Charlene Wittstock, een olympisch zwemster uit Zuid-Afrika, hebben sinds 2006 een relatie. In datzelfde jaar liet de prins nog in een interview weten niets in een huwelijk te zien. “Ik heb geen trouwplannen. Niet nu en ook niet in de verre toekomst”, zo zei hij toen tegen het Amerikaanse ABC. Maar we hebben al eerder gemerkt dat dit soort uitspraken niet altijd stand houden.
De prins heeft twee kinderen uit eerdere relaties. Verschillende andere vrouwen beweerden een kind van hem te hebben gekregen, maar deze heeft hij nooit erkend. Wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

Lees ook:Maurice zoomt in! (celebs in close-up)
Lees ook:Kate Middleton in de stijl van Andy Warhol
Lees ook:Prins William & Kate binnenkort ook in boekvorm
Lees ook:Emile Ratelband gaat praten met homo’s
Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>