Alanis Morissette is getrouwd

Alanis Morissette is in het huwelijksbootje gestapt met rapper Mario Treadway. Dat meldt People.com.  De 36 jarige Morissette en de 30 jarige Treadway hebben elkaar het ja-woord gegeven in hun huis in Los Angeles met een bescheiden ceremonie. De populaire showbizzblogger Perez Hilton meldt dat Morissette waarschijnlijk ook zwanger is, maar dat is nog niet bevestigd.

Lees ook:Alanis Morissette in verwachting van eerste kind
Lees ook:Kerstkindje voor Alanis Morissette
Lees ook:‘Nicole Richie stiekem getrouwd’
Lees ook:Zwangere Alicia Keys gaat trouwen
Lees ook:Angelina Jolie wordt Marilyn Monroe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>