Cameron Diaz: ‘doe veel aan sex!’

De meeste vrouwelijke sterren geven wondersmeertjes, sport of goed eten als advies om mooi te blijven, maar Cameron Diaz blijft op een spannendere manier mooi, namelijk een hoop seks. Dat onthult de actrice in het juninummer, waar Diaz tevens ook op de cover staat, van de Britse Vogue. “Ja, sex. Dat hebben we als mens gewoon nodig en het is gezond en natuurlijk. Intimiteit is de reden van ons bestaan.” De 37 jarige Diaz zegt dat vrouwen vooral realistisch moeten blijven. “Ik geniet van mijn lichaam nu het nog kan en dat zouden meer vrouwen moeten doen.”

Lees ook:Jane Fonda in een rolstoel
Lees ook:Halle Berry’s zweetfeest!
Lees ook:Cameron Diaz verslaat Madonna…qua spiersensatie
Lees ook:Carla Bruni doet het goed in bikini (foto’s)
Lees ook:Cameron Diaz is broeds…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>