Britney Spears de koningin van Twitter

Move over Ashton Kutcher! Na maandenlang de Twitteraar te zijn geweest met de meeste followers, is de acteur nu verslagen door niemand minder dan Britney Spears. Dit weekend had Britney 10.000 followers meer dan Ashton. Momenteel gaat Britney aan kop met 4.965.340 followers, terwijl Ashton er 4.950.138 op zijn naam heeft staan. Overigens is Ashton veel actiever op Twitter dan Britney. Britney beantwoordde dit weekend wel vragen van Tweeps op Twitter.

Lees ook:Lady Gaga is Tweep nr.1
Lees ook:Maurice zoomt in! (celebs in close-up)
Lees ook:Kim copycat Britney of andersom?
Lees ook:Britney is weer verliefd!
Lees ook:Nieuwe album Britney Spears persoonlijkste tot nu toe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>