Jennifer Hudson valt vele kilo’s af

Voor haar nieuwe filmrol als Winnie Mandela, de vrouw van Nelson Mandela, moest Hudson afvallen en dat is haar zeer zeker gelukt. De 28 jarige Oscarwinnares staat de laatste tijd in de schijnwerpers met haar nieuwe lichaam. “Ik ben nog nooit zo goed in vorm geweest”, vertelt ze aan tijdschrift People, waar ze deze week op de cover staat. In het interview met People laat ze weten dat ze alles overheeft voor een filmrol. “Alles wat me helpt om te veranderen in het personage dat ik moet spelen, doe ik”, aldus Hudson. Om de overtollige kilo’s kwijt te raken nam de actrice een personal trainer in de arm die haar stimuleerde om veel te bewegen. Ook besloot ze haar eetgewoontes te veranderen met behulp van de Weight Watchers.
Bekijk hier haar coverfoto.

Lees ook:Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij
Lees ook:Kim Kardashian heeft oude figuur bijna terug!
Lees ook:Kristen Stewart mest zichzelf vet
Lees ook:Jennifer Hudson wordt Winnie Mandela
Lees ook:Beyoncé viel 30kg af na zwangerschap Blue Ivy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>