Moeder Scarlett Johansson adopteert baby

Niet de actrice zelf, maar de moeder van Scarlett Johansson, Melanie Sloan, heeft een baby uit Ethiopië geadopteerd. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.Ondanks dat de moeder van de actrice al bijna 60 jaar is, is ze wel in staat op een baby op te voeden. Het kind Fenan zou 19 tot 20 maanden oud zijn.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de Scarlett zelf ook een kind adopteert in de toekomst. “Ik heb de intentie om ooit een kind te adopteren”, zo zei ze onlangs in een interview. Ook haar man Ryan Reynolds, wiens oudere broer is geadopteerd, vertelde ‘pro-adoptie’ te zijn. “Ik ben heel dankbaar voor mijn broer in mijn leven. Er zijn genoeg kinderen in de wereld die het nodig hebben.”

Lees ook:SCARLETT JOHANSSON is trots op babybuik!
Lees ook:Beckhams leren baby hondje zwemmen
Lees ook:Alanis Morissette in verwachting van eerste kind
Lees ook:Patricia Paay (60) wil nog een kind!
Lees ook:Queen Latifah zet haar zinnen op een adoptiebaby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>