Vrouw John Travolta op 47-jarige leeftijd zwanger!

Kelly Preston, de 47-jarige echtgenote van John Travolta, is drie maanden zwanger. De Travolta’s hebben dit zelf op hun eigen website gemeld. Op de website van het stel valt te lezen: “Het is onmogelijk om een geheim te bewaren, zeker zo’n bijzonder geheim als dit. We willen het geweldige nieuws graag met jullie delen: we verwachten gezinsuitbreiding. Liefs John, Kelly en Ella”

John en Kelly hebben een 10 jaar oude dochter Ella Bleu en een zoon, Jett, die vorig jaar op 16-jarige leeftijd overleed. Hij bleek te lijden aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Aanvallen waarbij de patiënt bewusteloos raakt, horen bij het ziektebeeld. Tijdens een van deze aanvallen is Jett overleden. Waarschijnlijk heeft dit John en Kelly er toe gezet om ondanks de hoge leeftijd van Kelly toch nog een kind te willen.

Lees ook:Travolta’s kiezen voor scientology bevalling in stilte
Lees ook:Gaat John Travolta een kindje uit Haiti adopteren? (video)
Lees ook:John Travolta en Olivia Newton-John doen het weer samen!
Lees ook:John Wilkinson, gitarist van Elvis Presley, overleden
Lees ook:BB-Kelly werkt in exclusieve Gooise seksclub

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>