Mel B en Eddie Murphy sluiten vrede

Het zou een keer tijd worden. Maar liefst drie jaar na de geboorte van hun kind Angel Iris, hebben zangeres Mel B en acteur Eddie Murphy besloten vrede te sluiten.

Eddie Murphy ontkende toen Mel B zwanger was van de kleine meid, dat hij de vader was. Maar inmiddels heeft Eddie het kind erkend na een DNA-test en onlangs hebben de twee elkaar weer ontmoet. Deze reunie werd door niemand minder dan Eddie’s ex-vrouw Nicole Mitchell geregeld. Zij zou graag willen dat haar kinderen, die ze met de acteur heeft, haar zusje leren kennen. Mel B kwam daarom met haar man Stephen Belafonte naar een feestje bij de acteur thuis. Ook Eddie’s andere zeven kinderen en zij voormalige vriendin Shaun Robinson waren aanwezig. One big ‘happy’ family dus…

Lees ook:Mel B heeft vijf keer per dag seks
Lees ook:Sandra Bullock haalt Razzie persoonlijk op (zie video)
Lees ook:Frank Rijkaard verwelkomt kind van kindermeisje
Lees ook:Joel Madden: zwangerschap is makkie
Lees ook:Nominaties Razzies bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>