Minaressen Tiger Woods & Jesse James een eigen tv-programma?

Er is nog niks ondertekend, maar volgens TMZ krijgen de minaressen van Tiger Woods en Jesse James een eigen reality show. Ze worden de dames Michelle McGee en Jamie Jungers (foto) steeds populairder en populairder. De reality show is gecreëerd door Bobby Goldstein en volgens hem gaat het programma over bekende sterren die vreemd gaan. Goldstein heeft al een programma ‘Cheaters’ lopen waarbij de partners op heterdaad worden betrapt. Al hebben beide dames toegezegd het programma te willen presenteren, er is nog niets ondertekend en het is ook nog onduidelijk op welke zender de reality show zal worden uitgezonden.

Lees ook:Katie Price onthult naam beroemde verkrachter voor camera
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West in bed voor spotje MTV VMA awards
Lees ook:Nieuwe Pirelli-kalender óók met mannen
Lees ook:George Michael moet acht weken de cel in
Lees ook:Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>